
Tog typ 20 min för mig att hacka rädisorna, de skulle vara så perfekta!

Köket var trångt, och det var svårt att få det att rulla, alla betedde sig som om det vore en tävling, vi var sååå taggade att göra en fin middag! Vi delades upp i tre lag, förrätt, huvudrätt oc efterrätt. Jag och Anders var huvudrätten och lagade oxkött.

Gabby och Erik gjorde efterrätten med salt choklad och nånslags hallonkompott.

Tom Sjöstedth Åretskock 2009! Åh, maffigt att få råd av mästerkocken själv.

Mycket gott, jag tror inte jag har vetat vad mat är förrän i går. Magnifikt. Så fick vi varsit förkläde som det stod svenskakocklandslaget på en kokbok och 15 trisslotter! Vi vann 250 kr!!! Vilken kväll! Underbart...

Jessika du är min lilla homeis! Hoppas du inte var för bakfull på jobbet i morse! Jag mådde förhållandevis bra på jobbet med tanke på mängden vin ;)